В результаті бойових дій в Луганську за добу загинули дві людини

П'ятниця, 4 липня 2014, 11:00

За минулу добу в результаті бойових дій в Луганську загинули дві людини, сім - постраждали.

Про це повідомляє Луганська міська рада.

Так, 3 липня в результаті попадання снаряда в житловий будинок № 1 по вулиці Менжинського одна жінка загинула, ще один потерпілий доставлений в Луганську обласну клінічну лікарню.

У результаті вогнепального поранення в 27-ому кварталі загинув один чоловік.

Семеро людей постраждали в результаті попадання снарядів у житлові будинки по декількох вулицях: Бабушкіна, 1, Нестерова, 77, Земнухова, 69. Постраждалі доставлені в Луганську обласну клінічну лікарню та міські лікарні № 1 і № 8.

У четвер три снаряди також влучили на територію Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру. Значні пошкодження фасадів будівель, вибито скло в лікувальних корпусах, постраждалих немає.

В результаті падіння снаряда на територію школи № 7 вибито скло в будівлі і в будинку навпроти, пошкоджені електричні дроти. Постраждалих немає, ведуться відновлювальні роботи.

Обстріляна школа №7 в Луганську 

Фото прес-служби Луганської міськради

Обстріляна школа №7 в Луганську 

Фото прес-служби Луганської міськради 

Також снаряди влучили в житловий будинок № 87 по вулиці Станіславського і житловий будинок № 17 на ділянці Цупова.

Снаряди знайдені не були. Імовірно розірвалися снаряди потрапили в житловий будинок № 69 у провулку 1-ий Нагорний, в будинок № 39А в глухому куті Металургійний і житловий будинок № 4 по вулиці перший Менжинського.

В результаті попадання снарядів у житлові будинки № 77 та № 18 по вулиці Перекопська, імовірно вони застрягли у стінах, вживаються заходи щодо їх ліквідації.

Імовірно снаряд влучив в лабораторію ветеринарної медицини - у будинок № 9-А по вулиці Краснодонська.

По вулиці Рабкоровская в сарай, розташований в районі будинку № 128 влучив освітлювальний снаряд. Жертв і постраждалих немає, снаряд був вилучений. Імовірно розірвався снаряд також впав у барак по вулиці Набережна в районі будинку № 74.

У зв'язку з протистояннями в Кам'янобрідському і Жовтневому районах була пошкоджена електрична підстанція, в результаті чого понад 5 тисяч абонентів залишилися знеструмлені.

Нагадаємо, вночі терористи обстріляли з важкої техніки два блокпости силовиків у Луганській і Донецькій областях, а також їхні позиції в аеропорту "Луганськ" і на аеродромі під Краматорському.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування