Соціологи визнали, що рейтинг партії Ляшка - дутий

П'ятниця, 4 липня 2014, 17:56

Високий рейтинг Радикальної партії Олега Ляшка в останньому опитуванні КМІС викликаний тим, що замовник попросив не пов'язувати партію "Солідарність" з ім'ям Петра Порошенка.

Про це розповів гендиректор КМІСу Володимир Паніотто, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"В опитуванні не було вказано про те, що "Солідарність" - партія Петра Порошенка. Це рішення приймалося замовником опитування, який побажав залишитися невідомим", - розповів Паніотто.

"Порошенко не може представляти якусь партію, будучи президентом - таке пояснення", - пояснив він.

За словами соціолога, у разі прив'язки "Солідарності" до Порошенка, ця партія, безсумнівно, опинилася б у лідерах громадської думки.

"Звичайно, судячи за даними інших наших же досліджень, як тільки прізвище Порошенка буде прив'язана до "Солідарності", ця партія займає перше місце в опитуваннях", - зазначив він.

Також гендиректор КМІС прокоментував високий рейтинг Радикальної партії Олега Ляшка, що отримала за результатами дослідження 23% підтримки.

"Результат партії Ляшка нас дуже сильно здивував. Очевидно, позначається те, що Ляшко перейняв тактику Жириновського і каже людям те, що вони хочуть чути, особливо у воєнний час", - пояснив Паніотто.

Як відомо, в останньому опитуванні КМІСу, партія Ляшка несподівано очолила рейтинг популярності політичних партій, набравши близько 23% голосів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...