Мешканців Слов'янська просять бути обережними через мінування міста

Субота, 5 липня 2014, 15:03

Мешканців Слов'янська просять бути обережними через можливе мінування міста террористами, які звільнили місто та відступили до Краматорська  і Донецька.

Про це повідомив командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Після вчорашнього взяття Миколаївки банди терористів, кидаючи зброю і амуніцію, втекли зі  Слов'янська у напрямку Краматорська. Звертаємося до жителів  Слов'янська: будьте вкрай обережні під час пересування містом. Перед втечею бандити могли замінувати дороги, будівлі та комунікації. Тримайтеся, чекати залишилося недовго", - зазначив Семенченко.

Разом з тим у розпорядженні Української правди з'явилося відео жінки, якій вдалося втекти з міста в день звільнення Слов'янська.

Як відомо, в ніч на 5 липня  терористи виїхали зі Слов'янська на автотранспорті в сторону Краматорська і Артемівська. На блокпостах навколо міста залишилася невелика кількість бойовиків з місцевих. Основні адміністративні будівлі міста заміновані.

Бойовики, які залишили Слов'янськ та Краматорськ, готували прорив на Донецьк

Разом з тим у Слов'янську люди, які перебували у полоні у Слов'янському управлінні міліції самостійно звільнилися на світанку 5 липня.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що один з керівників терористів Ігор "Стрєлок" Гіркін та значна частина бойовиків втекли зі Слов’янська. Разом з тим в РНБО повідомили, що інформація щодо місцезнаходження Гіркіна перевіряється. 

Раніше 5 липня  у соцмережах повідомляли про те, що у Донецьку прогримів вибух та помічені люди з нашивками "української нацгвардії", з якими не рекомендують вступати у бесіду.

Джерело відео - Ekaterina Sergatskova

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування