Залізниця відновлює рух до Слов'янська та Красного лиману

Неділя, 6 липня 2014, 23:52

Залізничники планують вже 7 липня запустити рух поїздів до станцій Слов’янськ та Красний Лиман Донецької залізниці, який було перервано через бойові дії.

Про це заявив заступник гендиректора Укрзалізниці Віталій Жураківський, повідомляє прес-служба УЗ.

За словами Жураківського, 7 липня планується запустити рух електропоїздів між станціями Харків – Букіно – Красний Лиман та Слов’янськ – Лозова.

Наразі колійники, електрики та зв’язківці працюють над відновленням пошкодженої контактної мережі, колій та обладнання ділянок Донецької залізниці.

Як відомо, на початку травня було змінено рух приміських та міжрегіональних поїздів  по Донецькій та Південній залізницях. Тоді залізниця відмінила до стабілізації ситуації курсування 29 приміських поїздів на Донецькій залізниці та 4 – на Південній залізниці. Окрім цього, було обмежено маршрути 9 приміських поїздів по Донецькій залізниці та 10 – по Південній залізниці.

Окрім того,  було змінено маршрут курсування 17 парам пасажирських поїздів на перегонах Слов’янськ – Шпичкине та Красний Лиман – Форпостна. До стабілізації ситуації вони курсували через ділянку Красноармійськ – Павлоград – Лозова.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News