Путін думає, що Крим "залікує травму росіян"

Четвер, 14 серпня 2014, 13:43

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Крим "може зіграти об'єднуючу роль для Росії".

Таку думку він висловив в четвер на зустрічі з членами фракцій Державної думи РФ у Ялті, передає ИТАР-ТАСС.

"Вважаю, що Крим може бути і сьогодні унікальним мірилом, може і сьогодні зіграти унікальну об'єднуючу роль для Росії, ставши свого роду історичним, духовним джерелом, ще однією лінією примирення як червоних, так і білих", - заявив Путін.

На думку Путіна, Крим "зможе допомогти вилікувати травму, нанесену російському народу у результаті драматичного розколу ХХ століття, а також відновити зв'язок часів і епох та історичного шляху Росії".

Президент РФ закликав депутатів, представників політичних партій, релігійних організацій та культури подумати як реалізувати це завдання.

Путін також заявив, що в Криму має бути забезпечене реальне рівноправ'я трьох мов - російської, української та кримсько-татарського.

Президент Росії також заявив про "необхідність сконцентруватися на питаннях розвитку Росії, не відгороджуючись від зовнішнього світу і не розриваючи зв'язок з партнерами".

"Ми повинні спокійно, гідно і ефективно облаштовувати свою країну, що не відгороджуючись від зовнішнього світу, не пориваючи зв'язок з партнерами, але і не даючи вести себе з нами зневажливо", - цітірут Путіна РІА Новости.

Як відомо, в середу Путін провів в окупованому Криму нараду Ради безпеки РФ.

Раніше МЗС України назвав неприйнятним візит керівництва Росії до Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування