Бої за Донецьк та Луганськ: 10 загибли, 8 поранено, селище знищено

Неділя, 17 серпня 2014, 11:44

За минулу добу у Донецьку в результаті бойових дій загинули 10 мирних жителів і 8 отримали поранення різного ступеня складності.

Про це повідомили в Донецькій міськраді.

"У ніч на 17 серпня звуки залпів і вибухів лунали по всьому місту. Станом на 9.30 обстановка в місті зберігається напруженою. За інформацією мешканців міста, у всіх районах періодично чутні залпи з важких знарядь", - наголошується в повідомленні.

У Петровському районі внаслідок масованих артобстрілів, які тривали всю ніч, постраждали житлові будинки на 6 вулицях. На місці працюють бригади МНС, ступінь пошкоджень встановлюється.

Також під артобстріл потрапило м.Моспіно, постраждав 21 житловий будинок приватного сектора.

Знеструмлено 50 трансформаторних підстанцій, які обслуговують споживачів селищ шахти Абакумова і шахти Трудовська. Роботи з відновлення енергопостачання тривають.

Громадський транспорт працює в штатному режимі. Разом з тим у зв'язку з небезпечною обстановкою в Червоногвардійському районі Макіївки, рух тролейбусів в даному напрямку на здійснюється.

У свою чергу бойовики завдали ударів по селищу Хрящувате на Луганщині, масово обстрілявши населений пункт, намагаючись атакувати позиції батальйону "Айдар".

Інфографіка rnbo.gov.ua

Як повідомляє 5 канал з посиланням на очевидців, більшість приміщень простих жителів селища пошкоджені. Інформація про постраждалих або можливі жертви - уточнюється.

Раніше в прес-центрі РНБО повідомили, що в околицях Луганська та обласному центрі тривають вуличні бої.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування