Аваков вирішив звільнити скандального заступника ще за два тижні до "ультиматуму" ПС

Понеділок, 18 серпня 2014, 10:47

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав заяву на звільнення свого першого заступника Володимира Євдокимова ще два тижні до того, як цього став вимагати "Правий сектор".

Про це 17 серпня він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Щодо "вимоги" ПС звільнити першого заступника міністра Євдокимова. Знову піар? Дізналися, що документ на відставку Євдокимова відправлений два тижні тому в Кабмін на рішення і голосування і почали піаритися?" - написав він.

В свою чергу в коментарі "Подробностям" радник Авакова Антон Геращенко також підтвердив, що заявка на звільнення Євдокимова подана.

"Дійсно, він (Аваков – ред.) подав необхідні документи про звільнення свого першого заступника Володимира Євдокимова в Кабінет міністрів. На цьому тижні документи повинні бути розглянуті, має бути прийняте рішення про його звільнення, якщо Кабінет міністрів його підтримає. Ми думаємо, що підтримає", – сказав Геращенко.

Нагадаємо, днями "Правий сектор" назвав Євдокимова одним з "московських ставлеників" і діячів контрреволюції в Україні. Зокрема, за словами бійців, саме Євдокимов віддав наказ про вбивство Олександра Музичка (Саші Білого), а також намагався знищити сам "Правий сектор".

У зв'язку з цим бійці висунули владі ультиматум з вимогою навести порядок в МВС, пригрозивши в іншому випадку повернути зброю проти Києва.

Втім, пізніше ПС пом'якшив свою риторику, пообіцявши не здійснювати збройні дії поза зоною АТО. У той же час, бійці наполягають на необхідності чистки в рядах МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування