Сили АТО ізолюють "кризові райони", з Росії знову стріляли

Середа, 20 серпня 2014, 08:29

Сили антитерористичної операції намагаються ізолювати кризові райони на Донбасі та не допустити вторгнення нових бойовиків і диверсантів із території Росії.

Про це повідомляє прес-центр АТО станом на 7 ранку середи, 20 серпня.

"Основні зусилля сил АТО зосереджені на виконанні визначених завдань щодо ізоляції кризових районів, недопущення вторгнення незаконних збройних формувань та диверсійно-розвідувальних груп з території Російської федерації на територію України, поступове звуження кола ізоляції, встановлення контролю за визначеними районами", - сказано в повідомленні.

"Проводиться ізоляція району Городище, вздовж державного кордону, Ізварино, Краснодон, Червона Поляна, Колпаково, Красний Луч, Вахрушево, та інші, вздовж річки Сіверський Донець", - інформує прес-центр АТО.

"Основні напрямки зусиль скеровані на продовження проведення рейдових дій в напрямку Іловайськ-Зугрез та блокування Іловайська, з метою ізоляції району, роз'єднання Донецька і Горлівки, зачищення Ясинуватої", - додають там.

Зі сторони Російської Федерації вночі обстріляли Станицю Луганська, інформують силовики.

"Продовжується утримання Савур-Могили. Останній штурм відбувся з 16-00 до 19-45 (вівторка), напад відбито. Повторних атак не було", - зазначають у прес-центрі АТО.

"Продовжуються активні дії в районі Ясинуватої. В районі Благодатного встановлено ще 2 блокпости", - додають там.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...