У обласній лікарні Луганська лежать поранені російські військові - Лисенко

П'ятниця, 22 серпня 2014, 19:26

Сили АТО продовжують бої за звільнення від бойовиків низки міст Донбасу. На боці бойовиків воюють кадрові російські військові.

Про це під час прес-конференції в Києві заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБОУ Андрій Лисенко.

Сили АТО продовжують бої за звільнення від бойовиків Донецька, Шахтарська, Тореза, Зугреса, Іловайська Донецької області. У Луганській області бойові дії тривають у передмісті Луганська, в районі Станично-Луганського, Алчевська і Перевальська.

У Луганській області бойові дії тривають у передмісті Луганська, в районі Станично-Луганського, Алчевська і Перевальська.

Триває оперативне відпрацювання українськими військовими міст у Луганській області, зокрема Іллірії, Маломиколаївки, Станично-Луганського, Успенки та Лисичого.

У Луганську активно діють бойові мобільні групи сил АТО, які виявляють і знищують позиції бойовиків. Не припиняються також бої за утримання Савур-Могили, а також населених пунктів Хрящувате та Новосвітлівка.

Тривають бої за Іловайськ. За оперативною інформацією, на боці бойовиків воюють кадрові російські військові. Крім того, в обласній лікарні Луганська на лікуванні перебувають декілька поранених військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...