Семенченко попросив Гелетея про негайне підкріплення

Понеділок, 25 серпня 2014, 20:36

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко звернувся до міністра оборони Валерія Гелетея і командування АТО з проханням надати підмогу батальйону.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Зараз негайно необхідно зупинити відхід того, що до цього прикривало нам тил, тобто ввірених вашому відомству частин з району Кутейникове-Старобешеве, повернути артилерію і нанести масований удар в цей район з обов'язковим використанням бронетехніки", – написав Семенченко.

Комбат "Донбасу" дав зрозуміти, що неодноразово попереджав про "ситуацію, що складається в секторі Б", а також в неділю і понеділок – про прорив танків з Сектора Д і з боку російського кордону, проте підкріплення так і не отримав.

"У разі, якщо це не буде зроблено і ситуація буде посилюється і далі, залишу за собою право трактувати бездіяльність керівництва ВСУ в найбільш негативному варіанті. Якщо треба – самі стаєте з пістолетом на дорозі і тримайте ситуацію. Дійте в кінці-то кінців!" – додав він.

Семенченко також написав, що не може повідомити про ситуацію докладніше, оскільки його повідомлення можуть прочитати всі.

Як відомо, в понеділок українські військові знищили два російських танки, які прямували в бік Маріуполя, а також захопили в полон кількох російських військовослужбовців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News