Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Харкова привезли останки загиблих у катастрофі Боїнга

Неділя, 3 серпня 2014, 10:27
До Харкова привезли останки загиблих під час аварії малазійського авіалайнера Боїнга 777-200 у Донецькій області 17 липня.

Колона з 4 автомобілів (у тому числі рефрижератор) у супроводі машини ДАІ заїхали на територію заводу ім.Малишева в 3.00, - передає Інтерфакс-Україна.

За деякий час до того на територію підприємства заїхали глава Харківської облдержадміністрації, інші представники ХОДА, ГУ ДСНС в Харківській області та представники нідерландської сторони.

У той же час, джерела говорять про "ретельно сплановану операцію Росії у тісній взаємодії з проросійськими терористами з "ДНР" зі зриву роботи міжнародних експертів в зоні падіння уламків малайзійського авіалайнера".

Про це пише на своєму сайті "Інформаційне опір".

У повідомленні зазначено, що в ОБСЄ заявили про намір австралійських експертів використовувати БПЛА для дослідження місця катастрофи літака.

Згідно з повідомленням, це дозволило б дослідити велику площу, на якій можуть знаходитися уламки, за короткі терміни.

Негайно, з метою зірвати ці плани експертів, терористи з "ДНР" заявили про заборону для експертів застосовувати безпілотники. І тут же почали артилерійські обстріли даній території для того, щоб експерти її покинули, - йдеться в повідомленні.

"Раніше терористи з метою перешкодити роботі експертів в районі авіакатастрофи, провели мінування місцевості. Однак плани експертів застосувати БПЛА звели нанівець ці зусилля", - запевняють фахівці.

Одночасно російські інформагентства почали масовану "інформаційну атаку" з прикриття дій терористів. Зокрема, російські ЗМІ не згадали про те, що обстріли почалися відразу після повідомлення про плани експертів застосувати БПЛА.

За версією мас-медіа РФ, експерти були цілком задоволені прийомом та умовами, створеними для їх роботи бойовиками.

Як відомо, 2 серпня під час роботи місії ОБСЄ в зоні падіння пасажирського літака "Боїнг - 777" (рейс М-17) в районі населеного пункту Грабове з аеродрому Таганрог здійснили виліт два легких фронтових винищувача МіГ-29.

Міжнародні експерти та спостерігачі ОБСЄ були змушені покинути територію катастрофи літака малайзійських авіаліній через обстріли.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...