Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський "Доброльот" більше не літатиме нікуди, навіть до Криму

Понеділок, 4 серпня 2014, 09:04

Російська авіакомпанія Доброльот тимчасово призупиняє польоти в Крим  через санкції, введені Євросоюзом.

Про повідомила прес-служба компанії, передає Тиждень.

"У зв'язку з застосуванням економічних санкцій, введених ЄС щодо ТОВ "Доброльот", ряд європейських контрагентів повідомив про відмову виконувати свої зобов'язання перед авіаперевізником - анульовано дію договорів лізингу, технічного обслуговування і страхування повітряних суден, а також надання аеронавігаційної інформації", - повідомили у компанії.

"В умовах безпрецедентного тиску, який чиниться на компанію Доброльот з боку європейських контрагентів, перевізник змушений призупинити польоти і продаж квитків", - заявила компанія.

Доброльот повідомив, що пасажири, які мають авіаквитки на рейси Москва-Сімферополь-Москва (по 15 вересня включно) і Москва-Волгоград-Москва (по 20 серпня включно) будуть перевезені літаками авіакомпанії "Оренбурзькі авіалінії" в дати та час, зазначені у квитках.

У компанії також зазначили, що пасажири рейсів до Самари, Пермі, Уфи, Єкатеринбурга, Сургута і Казані можуть оформити вимушене повернення, гроші будуть відшкодовані в повному обсязі.

Як відомо, Доброльот є дочірнім низькобюджетним перевізником "Аерофлоту". І всупереч забороні здійснював перевезення над територією анексованого Криму.

Нагадаємо, офіційний журнал ЄС оприлюднив спільне рішення країн-членів Євросоюзу щодо запровадження секторальних санкцій проти російської економіки. Документ містить детальний перелік обмежень, накладених на Росію, на юридичних осіб походженням з РФ. Також наведений перелік товарів, які підпадають під обмеження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування