У Донецьку відносно тихо, бої точаться в сусідній Мар'їнці

Понеділок, 4 серпня 2014, 18:39

У Донецьку відносно тихо, стрільби на території міста немає. Активні бойові дії йдуть в місті Мар'їнка, видно дим від пожежі.

Про це повідомляє міськрада Донецька станом на 16:30.

У другій половині дня бойовики заблокували роботу диспетчерської станції "Трудовська", з причини проходження лінії бойових дій поруч із самою станцією.

Весь громадський транспорт з платформ прибрано і тимчасово відправлятися зі станції не буде. Кінцевою зупинкою автобусних маршрутів № 42 та 58 поки буде міська лікарня № 14.

Сьогодні відновлена ​​робота 39 трансформаторних підстанцій в Петровському районі та 2 - в мікрорайоні Широкий.

Відновлено підстанції в Кіровському районі Рутченкове, Трудовська, Південна і Абакумова. До енергопостачання підключені мікрорайони Мирний, Сонячний, Широкий, Пухова, Річковий.

Ремонтні бригади ПЕМ-Енерговугілля виїхали в Куйбишевський район на Адмінпоселок для проведення ремонтних робіт на 19 трансформаторних підстанцій, які були пошкоджені в результаті бойових дій 24 липня.

Залишається пошкодженої підстанція 220 кВ ХБК, таким чином, знеструмлений мікрорайон Текстильник і мікрорайон Широкий. Без електроенергії перебувають жителі 175 багатоповерхових будинків та 793 будинків приватного сектору міста.

Забезпечення населення міста основними групами продовольчих та непродовольчих товарів залишається задовільним. Разом з тим, через відсутність електропостачання 2 серпня було зупинено роботу хлібозаводу № 14.

Заявки на хліб були перерозподілені на інші хлібозаводи з урахуванням наявних технологічних потужностей підприємства.

3 серпня електропостачання хлібозаводу було відновлено, і зараз заводом вживаються заходи щодо нормалізації виконання заявок торгових підприємств.

З урахуванням ситуації, що склалася, колективом торговельної мережі "АТБ" прийнято рішення з 4 серпня призупинити роботу 21 з 44 магазинів, розташованих на території Донецька.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування