Порошенко порадиться із лідерами фракцій щодо воєнного стану - Соболєв

Понеділок, 1 вересня 2014, 13:56

У понеділок президент Петро Порошенко зустрінеться із лідерами парламентських фракцій та обговорить питання доцільності введення воєнного стану в Луганській і Донецькій областях.

Про це під час брифінгу повідомив лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, передає Інтерфакс-Україна.

"Це питання порушували практично всі групи і фракції (на погоджувальній раді в понеділок - ред.) і на сьогоднішній зустрічі з президентом о 5 годині ми продовжимо цю розмову щодо можливості введення воєнного стану", - сказав він.

Крім того Соболєв зазначив, що під час зустрічі з президентом розглядатиметься питання про зміну виборчої системи України, оскільки "лише це може легітимізувати наступний парламент".

За його словами, тільки зміни до виборчого законодавства дозволять не пройти до Верховної Ради "черговим стрільцям, черговим терористам, команді Януковича".

Водночас, як повідомило поінформоване джерело, під час зустрічі президента з лідерами парламентських фракцій також обговорюватиметься ситуація в східних регіонах України і майбутні парламентські вибори.

"Президент інформуватиме про поточну ситуацію в зоні АТО і закличе політиків у процесі виборчої кампанії не опускатися до брудних технологій, розуміючи всю відповідальність за кожне слово, що може нести загрозу державі", - розповів співрозмовник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування