Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії "шоковані" заявами Гелетея

Понеділок, 1 вересня 2014, 21:28

У Міністерстві закордонних справ Росії шоковані заявами міністра оборони України Валерія Гелетея.

Про це йдеться в прес-службі відомства.

"У Москві, звісно, звернули увагу на висловлювання (...) Гелетея, який заявив про "завершення операції зі звільнення Сходу України від терористів" і початок "Великої вітчизняної війни", втрати в якій будуть обчислюватися "десятками тисяч", - сказано в заяві.

"Ступінь адекватності глави військового відомства України, який опублікував на своїй сторінці в "Фейсбуці" згаданий пост, - предмет для дослідження фахівців не у військовій області", - вважають в МЗС РФ.

"Єдине, що, напевно, заслуговує на увагу в цьому тексті – призначення "архітектором блискучих перемог" збройних сил України на Південному Сході начальника Генерального штабу Муженка", - додали у відомстві.

"Заклик же Гелетея готуватися до чергових "десятків тисяч" жертв в званій "Великій вітчизняній війні", а по суті - новій каральній операції у своїй країні - й зовсім шокує", - сказали в міністерстві.

"Тим самим він втягує український народ в продовження кровопролитного громадянського протистояння. Таке блюзнірське прикриття свого бажання всидіти в займаному кріслі будь-якою цінлю історія Європи, схоже, ще не знала", - вважають в російському МЗС.

"Насилу віриться, що подібні заяви можуть належати міністру оборони цивілізованої держави. Інакше, просто не зрозуміло, яким чином десятки тисяч українських сімей могли довірити цьому чиновнику життя своїх дітей, братів і чоловіків, відмобілізованих в українську армію на братовбивчу війну у власній країні", - йдеться в заяві.

Як відомо, Гелетей вважає, що Росія програла гібридну війну Україні і почала повномасштабне вторгнення в Україну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування