Терористи різко збільшили кількість обстрілів українських сил

Субота, 13 вересня 2014, 09:06

За ніч, що минула,  терористи обстріляли позиціъ сил АТО неподалік населених пунктів Ясинувате, Мар’їнка, Піски, Тоненьке, Малоорловка, Жданівка, Дебальцеве, шахти 60 річчя Великої Жовтневої Революції.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"12 вересня о 19:30 чисельною групою бойовиків за підтримки шести танків, розпочався штурм аеродрому Донецьк. Ворожий напад був героїчно відбитий воїнами, які обороняють цей важливий об’єкт. Зазнавши невдачі, терористи о 20.50 розпочали інтенсивний артилерійський обстріл позицій оборонців аеродрому. Після чого аеродром Донецьк було обстріляно ще раз зранку 13 вересня о 5 годині з застосуванням гранатометів", - зазначили в АТО.

Окрім того, за даними групи "Інформаційний спротив", у зоні конфлікту на Донбасі відзначається різке збільшення кількості обстрілів з боку російсько-терористичних військ, які продовжують грубо порушувати режим припинення вогню.

"Минулої доби зафіксовано близько 40 обстрілів з боку російських військ і бойовиків. Українські війська строго дотримуються режиму припинення вогню", - зазначено у повідомленні.

Крім позицій українських військ, терористи ведуть обстріли цивільних об'єктів, включаючи будинки мирних жителів.

При цьому бойовики повідомляють місцевому населенню про те, що обстріли ведуть українські силовики. Подібні випадки зафіксовані в населених пунктах і Донецькій, і Луганській області.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування