Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд забрав у сина Пшонки 15 тисяч гектарів мисливських угідь

Понеділок, 15 вересня 2014, 12:56

За рішенням Господарського суду Київської області розірвано договір оренди 15 тис га мисливських угідь у Фастівському районі (Київська обл.), якими зокрема користувався і Артем Пшонка, син екс-Генпрокурора України, та його оточення.

Про це повідомили у прес-службі ГПУ.

Прокурорською перевіркою встановлено, що на території мисливських угідь знаходиться незавершена будівля, лазня з басейном та котельня.

За даними ГПУ,  документи дозвільного характеру на початок або виконання будівельних та інших робіт у підприємства відсутні.

Згідно законодавства, користувачі мисливських угідь мають право будувати на території необхідні будівлі та споруди лише за згодою власників або користувачів земельних ділянок. 

"Всупереч вимогам закону, орендар без дозволу постійного землекористувача ДП "Фастівське лісове господарство" пошкодив лісові насадження та почав будівництво капітальних споруд з об’єктами відпочинку", - повідомили у ГПУ.

Як відомо, у 2011 році лісова ділянка у Фастівському районі Київської області передана в оренду на 25 років ТОВ "Укрмістобудпроект", яку пов'язують з "регіоналом" Анатолієм Близнюком.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування