Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сімферополі в будівлі Меджлісу озброєні силовики проводять обшук

Вівторок, 16 вересня 2014, 12:20

У вівторок 16 вересня в Сімферополі по вулиці Шмідта озброєні люди оточили будівлю Меджлісу кримськотатарського народу.

Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на свого кореспондента.

Середи силовиків – шестеро у масках, військовій формі і з автоматами, а також співробітники поліції – до десяти осіб. До будівлі під'їхав автозак.

На запитання про те, хто вони і для чого оточили Меджліс, люди у формі відповідати не захотіли, заявивши, що "вони не уповноважені говорити".

За даними видання, в будівлі проводяться слідчі дії. Всередину нікого не впускають і не випускають.

Фото: Крим.Реалії

Зокрема, як передає кореспондент Крим.Реалії з місця подій, обшуки ведуться в редакції кримськотатарської газети "Авдет", яка розташовується в будівлі Меджлісу. Редактора видання всередині немає, обшук проводять без його участі.

Також вранці 16 вересня з обшуком прийшли в квартиру члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва, в якого вилучили комп'ютерну техніку.

15 вересня було скоєно напад на будівлю Меджлісу кримськотатарського народу. Троє невідомих, чиї обличчя були закриті масками, прибули до будівлі Меджлісу, двоє чоловіків відразу стали до вхідних дверей, блокуючи вихід з будівлі, в руках одного з них був пістолет. Третій чоловік швидко піднявся газовою трубою до прапора України, який був встановлений на фасаді будівлі, і зірвав його.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...