СБУ затримала підлеглого Гіркіну диверсанта-підривника

Середа, 17 вересня 2014, 11:47

Контррозвідка СБУ затримала ватажка диверсантів, який за завданнями  Ігоря Гіркіна/Стрєлкова  вчиняв теракти на Донеччині.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

15 вересня ц.р. контррозвідкою СБУ затримано громадянина України "К" – ватажка диверсійної групи "ДНР" на прізвисько "Сєня", який разом зі спільниками вчиняв терористичні акти у Донецькій області.

Фото прес-центру СБУ 

Встановлено, що група "Сєні" складалася з 6 зловмисників-диверсантів та входила до незаконного воєнізованого формування, очолюваного бойовиком з позивним "Рись".

Завдання та детальні інструкції із вчинення терористичних актів група отримувала безпосередньо від Гіркіна, якому звітували про вчинені злочини особисто.

На рахунку банди – озброєні напади на колони української техніки, блокпости сил АТО, підрив мостів, диверсії у мирних кварталах міст.

За свідченнями місцевих мешканців, "Сєня" – у минулому співробітник обласної ДАІ, "зі знанням справи", використовуючи досвід роботи та зв’язки в правоохоронних органах, збирав відомості про розміщення стратегічних об’єктів області, безпосередньо підбирав та готував "поповнення" до своєї банди з числа місцевого криміналітету.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування