Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голос Путіна називає "качкою" погрози Путіна

Четвер, 18 вересня 2014, 17:19

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав "черговою качкою" інформацію німецьких ЗМІ про різкі висловлення Володимира Путіна на адресу низки європейських столиць.

Так він прокоментував публікацію в німецькій газеті Süddeutsche Zeitung про одну з телефонних розмов із президентом Петром Порошенко.

"Тільки що була історія, інцидент, який уже вичерпаний. Більше ми не вважаємо за можливе звертати увагу на подібні повідомлення", - сказав Пєсков в ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

У німецьких ЗМІ з'явилася публікація з посиланням на наявний в їхньому розпорядженні запис бесіди президента України з лідерами ЄС. У ньому з посиланням на Петра Порошенка наводяться слова Путіна, які він нібито вимовив в одній з телефонних розмов із президентом України про те, що російські війська могли б за два дні бути не тільки в Києві, але й у Ризі, Вільнюсі, Таллінні, Варшаві й Бухаресті.

Раніше в Кремлі вже коментували схожі повідомлення в європейській пресі, що стосувалися висловлень глави Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу.

Згідно із цими публікаціями, голова Єврокомісії передав європейським колегам слова президента Путіна про те, що російські війська якщо буде потреба здатні за два тижні взяти  Київ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування