Гелетей розкритикував участь комбатів у виборах: це не справжні герої

П'ятниця, 19 вересня 2014, 11:03

Міністр оборони Валерій Гелетей негативно ставиться до присутності командирів батальйонів сил АТО у виборчих списках партій на виборах Верховної ради.

Про це міністр сказав в інтерв'ю виданню "Фокус", – повідомляють "Українські новини".

"Коли я бачу в списках партій людей, які ще вчора були командирами, я не знаходжу в цьому позитива... Зараз важливіше саме війна – потрібно її закінчити і принести мир і спокій. Саме тому справжніх героїв у партійних списках ви не знайдете", – зазначив він.

На думку Гелетея, такі командири і бійці сил АТО змушені будуть під час виборчої компанії озвучувати й дотримуватися пріоритетів своїх політичних керівників. Він вважає, що Міністерство оборони є для таких комбатів привабливим ресурсом у політичній боротьбі.

Як відомо, партія "Народний фронт" включила у свій виборчий список під №5 комбата батальйону "Миротворець" Андрія Тетерука і під №10 – комбата батальйону "Дніпро" Юрія Березу.

Партія "Свобода" включила до списку під №10 командира взводу 22-го батальйону Олексія Миргородського, "Радикальна партія Олега Ляшка" включила під №3 командира батальйону "Айдар" Сергія Мельничука, а партія "Самопоміч" – під №2 комбата "Донбасу" Семена Семенченка.

Сам Гелетей на вибори не йде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування