У Донецьку тривають бойові дії

Понеділок, 22 вересня 2014, 10:52

Ніч в Донецьку пройшла без активних військових дій, але вранці понеділка в Петровському та Кіровському районах міста чутні звуки залпів і вибухи.

Про це повідомляє сайт міськради з посиланням на місцевих жителів.

За минулу добу в результаті попадання снарядів були знищені металеві контейнери на ринку "Трудовський" в Петровському районі і складські приміщення за адресою Путилівська роща 2 в Київському районі.

Пошкоджені також і газопроводи. За інформацією ПАТ "Донецькміськгаз" в балці, між вул. Калініна та вул. Рози Люксембург і по вул. Федорова пробиті підземні газопроводи середнього тиску.

В селищі Флора, вул. Слєпньова 82а, осколками снаряда на висоті 6 м пошкоджений газопровід високого тиску діаметром 530 мм. Вулицею Олімпієва 172, осколками пошкоджений розподільний газопровід. Без газопостачання 18 будинків приватного сектора.

Станом на 9.30 обстановка в місті стабільно напружена. Комунальні служби працюють.

Аварійні бригади енергопостачальних підприємств та ПАТ "Донецькміськгаз" ведуть роботи з відновлення пошкоджених мереж в Петровському, Київському та Куйбишевському районах. На 22 вересня без газопостачання в Донецьку залишаються 5 багатоквартирних будинків, 709 будинків приватного сектора, всього 1296 абонентів і 28 підприємств.

Компанія "Вода Донбасу" веде роботи з відновлення наливної водоводу, пошкодженого снарядом в результаті обстрілу 20-21 вересня. Масштаби пошкоджень оцінюються як серйозні. Від цього водоводу залежить робота Куйбишевського водопровідного вузла КП "Донецькміськводоканал" і відповідно водопостачання Ленінського, Куйбишевського і частково Київського районів (площа Привокзальна).

В неділю в ці райони фахівцям КП "Донецькміськводоканал" вдалося подати воду з 19 до 21 години. Сьогодні працівники підприємства докладають всіх зусиль, щоб подати воду в тому ж режимі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування