Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Націоналізоване" майно Коломойського в Криму продадуть на аукціоні

Четвер, 25 вересня 2014, 13:28

Націоналізоване майно губернатора Дніпропетровської області України Ігоря Коломойського в Криму буде продано з відкритих торгів в найближчі півроку.

Про це повідомив журналістам т.в.о. голови республіки Сергій Аксьонов, пише "ИТАР-ТАСС".

"Ми говоримо про те, щоб все майно було реалізовано в найближчі півроку. Людям потрібні гроші", - сказав він.

Т.в.о. голови Криму поставив перед урядом республіки задачу швидко сформувати пакет пропозицій, провести оцінку і продати майно.

"Якби це були об'єкти, націоналізовані на користь республіки, це одна ситуація. Тоді ми б розробляли дорожні карти, - пояснив він. - А зараз завдання сформувати швидко пакет, зробити оцінку і продати. Ми хочемо, щоб цього року була виплачена велика частина грошей кримчанам, які постраждали від дій ПриватБанку".

За словами Аксьонова, спеціально сформована комісія працює на всіх націоналізованих об'єктах без вихідних.

Як відомо, 3 вересня окупаційна влада прийняла рішення про націоналізацію майна Коломойського, на півострові. Тоді в список з 65 об'єктів олігарха потрапили кілька пансіонатів, 16 автозаправних станцій, приміщення "ПриватБанку".

В РФ заведено справу на Коломойського, нібито, за вбивства і викрадання людей, фінансування "Правого сектора" та застосування заборонених методів війни.

В ході цієї справи Слідчий комітет обіцяв заарештувати все майно Коломойського в Росії, і вже під арешт потрапило один офісний центр у Москві.

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування