Командир "Беркута" не прийшов у суд, його лишили під домашнім арештом

П'ятниця, 26 вересня 2014, 15:27

Командира роти розформованого спецпідрозділу "Беркут" Дмитра Садовника, якого підозрюють у розстрілі 39 євромайданівців, залишили під домашнім арештом до 1 жовтня.

Про це повідомляє у Твіттері Яна Полянська.

"Садовник залишається під домарештом до наступного слухання, 1 жовтня. Це значить, він має бути вдома лише з 23:00 до 7:00", - написала вона.

Адвокат Садовника Світличний сказав, що його підзахисний – у лікарні, робить операцію на оці і не ясно, коли він зможе з'явитись на слухання

Адвокат пред’явив суду довідку, що Садовник перебуває в лікарні.

Перед тим у Апеляційному суді у п'ятницю, 26 вересня, сталася бійка між колишніми співробітниками "Беркута" з одного боку й активістами Майдану й родичами загиблих на Майдані з іншого.

22 квітня суд змінив запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою для майора Дмитра Садовника, командира роти розформованого спецпідрозділу "Беркут", якого підозрюють у розстрілі 39 євромайданівців на вулиці Інститутська у Києві.

Але 19 вересня стало відомо, що Печерський райсуд Києва звільнив з-під варти Садовника.

Підставою для цього стала наявність у підозрюваного дружини, трьох дітей та квартири у місті Києві, а також його "позитивної репутації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News