Опозиційний блок веде у ВР Новинського, людей Медведчука і Ахметова

П'ятниця, 26 вересня 2014, 16:26

У другому десятку виборчого списку "Опозиційного блоку" опинився відомий бізнесмен Вадим Новинський, сестра Сергія Льовочкіна Юлія та менеджери підприємств Ріната Ахметова.

Про це повдіомляє ВВС Україна з посиланням на власні джерела, які передали повний виборчий список "Опозиційного блоку" поданого до ЦВК.

У першій десятці опинились Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Михайло Добкін, Вадим Рабінович, Олексій Білий, Сергій Ларін, Нестор Шуфрич, Наталя Королевська, Тетяна Бахтєєва та Микола Скорик.

Одинадцяте місце у списку "Опозиційного блоку" зайняв відомий олігарх, який тільки в 2012 році отримав українське громадянство Вадим Новинський, який після обрання потрапив у фракцію Партії регіонів.

Про своє дванадцяте місце у списку також повідомив колишній глава адміністрації президента Віктора Януковича Сергій Льовочкін.

13 місце посів депутат від Партії регіонів Юрій Воропаєв, який запам’ятався у парламенті тим, що журналісти у сесійній зняли на фото зміст його листа, в якому він, як виглядало, пояснював дружині Ріната Ахметова нюанси отримання британського громадянства.

14 місце - Тарас Козак, відомий бізнесмен, який наразі є членом координаційної ради всеукраїнського громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука. Також він є депутатом Львівської обласної ради.

15 місце - Володимир Гусак, директор із закупівель компанії "Метінвест Холдинг", яка належить бізнесмену Рінату Ахметову.

16 місце - сестра колишнього глави адміністрації президента Віктора Януковича Сергія Льовочкіна - Юлія Льовочкіна.

17 місце у списку "Опозиційного блоку" отримав Андрій Кисельов, який обіймає посаду комерційного директора донецької компанії з продажу металургійної продукції "УкрМет".

18 місце займає депутат Верховної Ради, обраний за списком Партії регіонів Іван Мирний.

19 номер у списку Юрій Мороко кілька разів обирався депутатом парламенту від Партії регіонів, але на минулих виборах він займав 81 місце - йому не вистачило однієї сходинки аби потрапити до парламенту.

Замикає виборчу двадцятку депутат парламенту Юрій Мірошниченко – екс-представник президента Віктора Януковича у парламенті, а нещодавно очолив Партію розвитку України.

21 місце у Дмитро Колесніков – екс-міністр промполітики в уряді Миколи Азарова, а в 2012 році замінив на посаді губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула. Зараз він очолює благодійний фонд пана Вілкула.

22 місце - губернатор Чернівецької області Михайло Папієв.

23 - депутат парламенту від Партії регіонів Олександр Долженков.

24-м у списку "Опозиційного блоку" став Юрій Павленко, який при Януковичі був уповноваженим президента з питань захисту дітей.

Заступник голови руху "Український вибір" Василь Німченко отримав 25 місце у списку "Опозиційного блоку". Він був суддею Конституційного скликання першого скликання з 1996 по 2005 роки.

26 – Олександр Нечаєв, 27– Ігор Шурма, 28– Олександр Качний, 29– Олександр Коваль, 30– Олександр Шаталов, 31– Володимир Лобойченко, 32– Вілен Шатворян, 33– Олександр Волоков, 34– Ірина Горіна, 35– Ігор Дятлов, 36– Тетяна Корнякова, 37 – Олександр Касянюк, 38– Станіслав Прокопенко, 39– Павло Корж, 40 – Дмитро Єрмаков.

У повному списку 195 кандидатів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування