Бойовики нищать інфраструктуру Донбасу, найбільша напруга – біля Дебальцевого

Субота, 27 вересня 2014, 10:05

Непідконтрольні збройні формування обстріляли позиції українських військовослужбовців в районі населених пунктів Фрунзе, Богданівка, Пескі. Найбільш напружена ситуація склалась поблизу Дебальцевого – стратегічно важливе місто між Донецьком та Луганськом.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.

"Бойовики неодноразово обстрілювали блок-пости силовиків в Малоорловці,  Попасній, на кургані Могила гостра, штурмували Некішино. Наразі позиції українських військовослужбовців залишаються під контролем сил АТО", - підкреслили  у прес-центрі.

В районі Маріуполя сили АТО повністю контролюють ситуацію, забезпечують безпеку мешканців приморського міста. Також під контролем сил АТО стратегічний об’єкт – Донецький аеропорт.

Також у прес-центрі АТО підкреслили: бойовики продовжують завдавати лиха мешканцям Донбасу та знищувати інфраструктуру регіону.

"Так, в результаті мінометного обстрілу н.п. Щастя з боку н.п. Весела гора, руйнувань зазнали міська лікарня та кілька цивільних споруд, загинула 1 жінка та поранено 16 місцевих жителів, з них троє - у важкому стані", - йдеться у повідомленні. 

Терористи продовжують обстрілювати стратегічно важливий донецький аеропорт. 

Разом з тим місцеві мешканці у соцмережах  повідомляють: в ніч на суботу сталося кілька потужних атак на аеродром Донецька. Зокрема, близько 23:00 було здійснено серію залпів, ймовірно – із самохідного міномету "Васильок", повідомляє 5 канал.

Також аеропорт Донецька атакували зранку 27 вересня із використанням "Градів". 

Джерело відео - Військове телебачення України,  Радіо Свобода

Українська правда, 5 канал 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування