Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі знову зібрався "антимайдан"

Субота, 27 вересня 2014, 14:13

В Одесі на Соборній площі пройшла акція "антимайдану".

Як повідомляє "Думская.net", в ній взяли участь близько 150 чоловік, в основному - люди пенсійного віку. Вони тримали в руках білі прапори з гербом Одеси та плакати з гаслами "2 травня - народна трагедія", "Ні війні", "Сліпа війна вбиває наших братів".

Учасники акції планували пройти маршем до Куликова поля і провести там мітинг.

Біля входу в собор зібралося близько 400 студентів з транспарантами "Одеса за мир". Вони стверджували, що є активістами організації "Молодь! Громада! Влада!" і виступають за Єдину Україну.

До прихильників "антимайдану" намагалася приєднатися ще одна група студентів, чисельністю близько 100 чоловік.

Студенти тримали в руках прапори Одеської області і назвалися прихильниками "антимайдану". Після спілкування з представником одеського Автомайдану Євгеном Резвушкіним студенти розійшлися.

Першу групу з 400 студентів Резвушкін також розігнав.

Пізніше нечисленні прихильники "антимайдану" передумали проводити анонсований раніше марш, оскільки не було лідера, який би міг його очолити. "Вони постояли біля пам'ятника Воронцову і спокійно розійшлися", - відзначає видання.

Фото - Думская.net
 
 

Разом з тим у своєму Facebook активіст Віталій Уманець повідомив: "В Одесі залишки "вати" за 70 грн/год зібралася на "руській марш" - "за мир з Росією" без жодного російського прапора". 

Фото з Фейсбук Віталія Уманеця
 
 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...