Тарута вважає, що потрібно ввести військовий стан та скасувати вибори

Середа, 3 вересня 2014, 17:33

Губернатор Донецької області та олігарх Сергій Тарута вважає, що на Донбасі необхідно ввести військовий стан.

Про це він заявив у інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Я вважаю, що це необхідно. Це консолідує наше суспільство і звільнить його від непотрібної сьогодні внутрішньої боротьби і проведення виборів", – сказав він.

Тарута вважає, що вибори в нинішній ситуації будуть тільки зайвою тратою грошей, які потрібні в зоні АТО.

"Не слід плекати ілюзій. В цей час вибори, я б сказав, навіть дуже шкідливі. Так само, як не потрібен був парад в той час, коли в оточенні знаходяться наші солдати", – упевнений він.

За словами губернатора, "зараз фінансові, політичні, адміністративні ресурси повинні бути консолідовані тільки на подолання головної загрози – захоплення територій".

Він також зазначив, що нинішній парламент став вкрай лояльним і вживає всіх необхідних президенту й уряду рішення.

"Оскільки, маючи на собі печать провини, ці депутати будуть готові всі рішення приймати. Одіозні люди нинішнього скликання готові себе, напевно, реабілітувати", – вважає Тарута.

Олігарх також сказав, що недавно йому запропонували вхід в списки президентської партії на виборах, однак він відмовився.

"Була така пропозиція. Місяць тому, в дуже м'якій формі. Про те, що можна поговорити про місце в списку. Але я відповів, що при бажанні потрапити в парламент – я сам можу вибрати будь мажоритарний округ", – заявив Тарута.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News