Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Маріуполь пережив нічний обстріл. Загиблих серед населення немає

Неділя, 7 вересня 2014, 09:43

В результаті нічного обстрілу Маріуполя легко поранений один військовослужбовець, загиблих і постраждалих серед цивільного населення немає.

Про це повідомляє 0629 з посиланням на дані Маріупольської міськради.

"В результаті обстрілу блок-поста снаряд потрапив в АЗС на вул. Таганрозькій. Заправний комплекс зруйнований. Також в результаті обстрілу постраждала будівля, в якій розташований диспетчерський пункт ТТУ і відділення Орджонікідзевської підстанції СМП на Східному. Персонал диспетчерського пункту ТТУ і підстанції СМП був заздалегідь переведений в безпечні місця роботи", - наголошується у повідомленні.

Частково пошкоджена контактна мережа ТТУ в районі кільця мікрорайону Східний. Бригада ТТУ в даний час веде ремонтні роботи.

"В цілому ситуація в місті контрольована. Всі системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі", - зазначили в міськраді.

Разом з тим очевидці, що перебувають на місці події, повідомляють у соцмережах, що українська армія відтягує своє озброєння зі східного блок-посту у Маріуполі.

Наслідки нічного обстрілу Маріуполя. Усі фото - 0629.com.ua
 
 
 
 

Як відомо, 5 вересня у Мінську відбулися переговори за участю другого президента України Леоніда Кучми, посла Росії в Україні Михайла Зурабова, спецпредставника ОБСЄ Хайді Тальявіні, лідерів бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка та Андрія Пургіна, а також голови "ЛНР" Ігоря Плотницького.

За підсумками зустрічі між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ було підписано протокол про припинення з 18:00 п'ятниці вогню на Донбасі.

6 вересня президенти України та РФ провели телефонну розмову, в ході якої дійшли згоди, що "режим припинення вогню" на південному сході України в цілому виконується

Джерело відео - Hromadske TV

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування