У Губарєва заявляють, що на нього скоїли замах

Понеділок, 13 жовтня 2014, 09:49

Автомобіль Павла Губарєва, одного з лідерів сепаратистів і бойовиків Донеччини, обстріляли на трасі Ростов-на-Дону – Донецьк, він у лікарні.

Про це заявляє сепаратистський сайт "Новороссия", називаючи інцидент замахом.

"У ніч на 13 жовтня невідомі обстріляли автомобіль лідера громадсько-політичного руху "Новоросія" Павла Губарєва. Інцидент трапився на трасі Ростов-на-Дону – Донецьк на території ДНР", - говориться у повідомленні.

"Після обстрілу автомобіль урізався в стовп. Павла Губарєв без свідомості доставлено в одну із клінік Ростова-на-Дону", - відзначають прихильники Губарєва.

Вони уточнюють, що "це – не перший замах на життя лідера Донецької народної республіки: 2 червня з гранатомета було обстріляно кабінет Павла в будинку колишньої Донецької обладміністрації, нападники цілилися у вікно кабінету, але промахнулися".

Так само про замах на Губарєва повідомляє з посиланням на "Новороссию" або прес-секретаря Губарєва низка російських ЗМІ.

Агентству Interfax.ru у русі "Новороссия" розповіли: "Подія сталася, за попередніми даними, на території, підконтрольній ДНР. Керівник громадсько-політичного руху "Новороссия" слідував у автомашині, по якій невідомі відкрили вогонь. У результаті автомобіль з'їхав на узбіччя й урізався в стовп".

За словами співрозмовника агентства, Губарєв отримав травми й у важкому стані був доставлений в одну з лікарень Ростова-на-Дону, вранці у понеділок він – без свідомості.

Губарєв раніше називав себе "народним губернатором" Донбасу, він очолював так зване "Народне ополчення Донбасу" і зараз керує рухом "Новороссия"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування