Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер терористів заявив, що змінив владу Донецька

Вівторок, 14 жовтня 2014, 15:09

В Донецьку міськраду увійшли представники "ДНР" і змусили опублікувати інформацію про призначення "нового голови" Донецька.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на джерело.

У вівторок до Донецької міської ради увійшли представники бойовики з терористичної організації "Донецька народна республіка", пред'явили співробітникам міськради "розпорядження ради міністрів ДНР про призначення главою адміністрації міста Донецька Ігоря Мартинова" і змусили опублікувати його на сайті.

За даними джерела, в групі було близько 10 осіб у цивільному. Серед них був сам Мартинов.

Новина про його призначення з'явилася на офіційному сайті Донецької міськради під тиском.

У той же час, перший заступник донецького міського голови Костянтин Савинов відмовився коментувати подію, а на питання, хто зараз є владою в місті Донецьку, відповів: "Я не розумію".

Чинний мер Донецька Олександр Лук'янченко не відповідає на телефонні дзвінки, зазначає видання.

В свою чергу так званий "прем'єр-міністр" "ДНР" Олександр Захарченко заявив російським журналістам, що "змінив мера" міста Донецьк, призначивши на цей пост Мартинова.

"Я колись казав, і це були неголослівні слова, що я буду міняти попередню владу. Загроза йде не тільки в плані силового протистояння, а й від влади, яка знаходиться на місцях... Тому доводиться змінювати владу і тут (в Іловайську ), і в Донецьку на людей, які місто люблять, є патріотами свого краю", - цитує Захарченка видання ТАСС.

Як відомо, після того, як Лук'янченко поїхав до Києва, заявляючи, що бойовики погрожують йому розправою, будівлю міськради знаходилася під контролем "Оплоту", але терористи не захоплювали її і до сьогоднішнього дня не втручалися явно в роботу міськадміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування