Друзі знайденого мертвим кримського татарина заявляють, що на його тілі немає ран

Середа, 15 жовтня 2014, 12:36

Друзі знайденого мертвим студента Кримського інженерно-педагогічного університету Беляля Білялова підтверджують, що на його тілі не виявлено різаних ран.

Про це повідомив один з друзів загиблого, пишуть 15 минут

Як повідомив друг загиблого, востаннє він бачив Бєляєв під час футбольного матчу, що проходив на університетському стадіоні.

Він також спростував інформацію, що прозвучала раніше, про те, що на тілі Білялова нібито були виявлені колото-різані рани.

Друг загиблого Анвар Дустов підтвердив інформацію про те, що на тілі Білялова не знайшли ніяких колото-різаних ран. "Причина смерті - отруєння. Чим - не знаю", - сказав він.

За словами Дустова, він вже поспілкувався з іншим раніше зниклим Артемом Дайрабековим. "З ним все добре, ніяких різаних ран у нього теж немає", - повідомив Анвар.

У вівторок під Сімферополем знайшли мертвим зниклого напередодні кримського татарина Беляла Білялова, інший татарин - Артем Дайрабеков - у реанімації у вкрай важкому стані.

Про це повідомив голова фундації "Крим" у Польщі Різа Асанов. За його словами, молоді татари знайдені зі слідами жорстоких тортур. 

Згодом проросійські кримські ЗМІ пишуть, що знайдений мертвим кримський татарин Белял Білялов помер унаслідок "отруєння курильною сумішшю".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...