Калєтнік зарплату отримував у квітні, Царьов – у травні, Дейч - отримує досі

Четвер, 16 жовтня 2014, 10:38

Одіозні депутати Ради сьомого скликання до останнього отримували зарплату, а деякі отримують досі.

Про це йдеться у відповіді апарату Верховної Ради на запит "Української правди".

У Раді пояснили, що зарплату депутатам платять згідно з "табелем обліку робочого часу".

 
 

В апараті повідомили, що екс-регіонали Борис Дейч, який голосував на "кримських виборах" і ще у березні заявляв про складання мандату, Григорій Груба і Олег Парасків, які зробили це у вересні, досі отримують зарплату.

"Станом на 15 жовтня 2014 року народним депутатам Дейчу Б.Д., Грубі Г.І. та Парасківу О.Д. за період з січня 2014 року до цього часу заробітна плата нарахована та виплачена", - йдеться у відповіді.

"Заробітна плата за січень-вересень народним депутатам Брайку С.Б., Дзоз В.О. та Лютіковій В.І. (написали заяву про складання мандату у вересні перед "виборами" окупантів у Криму – ред.) нарахована та виплачена по серпень включно. За вересень 2014 року заробітну плату зазначених народних депутатів депоновано", - повідомили в Раді.

У той же час Янукович-молодший свою останню заплату отримав у лютому, одіозному комуністу Калєтніку, який проштовхнув "диктаторські закони" зарплату заплатили за січень, лютий та квітень, а Олег Царьов який очолив терористичну організацію "Новоросія" "заробітна плата нарахована та виплачена протягом січня-травня 2014 року".

У Раді повідомили, що "зазначені народні депутати України службове житло не отримували".

Крім того у парламенті повідомили, що у 2013 році Калєтнік, Царьов, Дейч, Дзоз, Парасків, Лютикова, Брайко і Груба відбули "щорічну оплачувану відпустку з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення  у розмірі подвійної місячної заробітної плати".

Молодший син Януковича Віктор у 2013-му матеріальної допомоги брати не став.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування