Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Сімейство Азарових володіє особняком в елітному Підмосков'ї

Четвер, 2 жовтня 2014, 17:40

Сімейство втікача екс-прем'єр-міністра і лідера Партії регіонів Миколи Азарова володіє особняком в елітному Підмосков'ї.

Про це пише у своєму блозі Сергій Лещенко.

На відміну від усіх попередніх повідомлень про те чи іншому об'єкті, який нібито купили втекли корупціонери, цей випадок підтверджено документально, відзначає він.

Маєток Азарових розташований у Клубному селищі "Моноліт" в селі Вороніно, Істринського району, Московської області, 26 кілометр Новоризького шосе.

На карті ділянку номер 35 відзначений як власність Олексія Азарова - сина Миколи Азарова і все ще чинного депутата Верховної Ради від міста Слов'янськ.

 

Разом з журналістами РБК Лещенко вдалося роздобути виписку з російського Єдиного держреєстру прав на нерухоме майно.

Згідно документам, ця ділянка отримала нового власника 21 березня 2014 - через місяць після падіння режиму Януковича і втечі всієї його банди до Росії.

Власником нерухомості є Едуард Шайхулісламовіч Фатхулін - батько дружини Олексія Азарова і сват колишнього прем'єра Миколи Азарова.

Сьогодні будинок в містечку "Моноліт" з ділянкою площею 40 соток, тобто такий же, як у Азарова, можна купити за 8,5 мільйонів доларів.

Умови, в яких живе сімейство Азарових, мало відрізняється від способу життя в Україні - вони ізольовані від реального життя високим парканом елітарності, відзначає Лещенко.

"На території селища своя школа, дитячі майданчики, прогулянкові зони, ставок, храм, малоповерховий будинок з квартирами для персоналу", - описують містечко "Моноліт" продавці нерухомості.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування