Москаль: Луганська академія культури за державні кошти пише гімн "ЛНР"

Понеділок, 20 жовтня 2014, 11:57

Луганська державна академія культури за державні кошти України пише гімн так званої "ЛНР" і виступає в ролі блазнів на всіляких "культурно-мистецьких заходах" сепаратистів.

Про це заявляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

Голова ОДА звернувся до міністра АПК Ігоря Швайки та міністра культури Євгена Нищука з проханням у терміновому порядку створити передові групи міністерств для переоформлення юридичних адрес та переведення Луганського національного аграрного університету, а також Луганської державної академії культури та мистецтв на контрольовану українським урядом територію.

Обидва виші досі фінансуються з державного бюджету України, хоча знаходяться в окупованому "ЛНР" Луганську.

Неодноразові пропозиції Луганської ОДА переїхати на контрольовану Україною територію їхнє керівництво ігнорує, заявляє Москаль.

"При цьому Луганська державна академія культури та мистецтв під керівництвом відомого сепаратиста Філіпова за державні кошти пише якісь гімни "ЛНР" і виступає в ролі блазнів на всіляких "культурно-мистецьких заходах" сепаратистів. Така ситуація неприпустима!", - наголошує Москаль.

Також Москаль звернувся до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням дати доручення органам виконавчої влади терміново передислокувати свої структурні підрозділи з Луганська до адміністративного центру Луганської області в місті Сєверодонецьк.

Голова ОДА звернувся і до голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз із проханням відключити від фінансування державні структури, які відмовляються переїжджати в Сєверодонецьк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...