РНБО: Бойовики зменшили активність

Вівторок, 21 жовтня 2014, 14:17

За минулу добу в зоні АТО загиблих немає, четверо поранені, спостерігалося зменшення активності бойовиків, порівняно зі сплеском, який відбувся у неділю.

Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в зоні АТО спостерігалося певне зменшення активності терористів, порівняно зі сплеском, який відбувся позавчора. Серед українських військових загиблих за минулу добу немає, поранення отримали четверо українських воїнів", - повідомив він.

"Одного бійця Національної гвардії було поранено внаслідок обстрілів терористів на блокпосту у районі н.п. Сміле", - додав він.

За словами Лисенко, територія навколо блокпосту перебуває під контролем сил АТО.

"Після великих втрат, яких бойовики зазнали за дві минулі доби, вони не наважуються атакувати, а здійснюють обстріли зі стрілецької зброї та мінометів", - додав він.

Клікніть для збільшення 

Крім того, активність бойовиків була сконцентрована у районі Донецька та Дебальцево, а також у Попаснянському районі Луганської області. З установок "Град" позиції сил АТО були обстріляні в районі с. Новотроїцьке та біля с. Кам'янка Донецької області.

Біля с. Рідкодуб у Шахтарському районі терористи 4 рази обстріляли наших військових з артилерії, мінометів і танків, після чого наші військові відбили штурм бойовиків. Ще один штурм блокпосту було відбито під селом Озерянівка Горлівської міськради. Терористи зазнали втрат.

Також в понеділок було відбито черговий штурм донецького аеропорту, який героїчно утримують наші військові.

Протягом доби бойових зіткнень на кордоні не зафіксовано.

Українські прикордонники 4 рази фіксували повітряну розвідку російських безпілотників під Маріуполем та на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування