Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" не буде в опозиції до влади – Тимошенко

Середа, 22 жовтня 2014, 23:29

Кандидат у депутати Юлія Тимошенко заявила, що "Батьківщина" у новому парламенті не збирається переходити в опозицію.

Про це вона сказала в ефірі програми "Шустер Live".

"Я готова допомагати президенту, прем'єр-міністру, уряду в усіх їхніх справах. І я абсолютно точно зараз кажу, що в новому парламенті "Батьківщина" не буде в опозиції, ми ідемо в коаліцію демократичну", - заявила Тимошенко, додавши, що її партія не збирається "казати на чорне біле".

Окрім того, екс-прем'єр вважає, що 26 жовтня, у день виборів, має відбутися референдум про вступ України до НАТО.

"Ми сьогодні завершили збір підписів в Україні за проведення референдуму щодо вступу України в НАТО… Ми зібрали 3 мільйони 300 тисяч 931 підпис українців, які сьогодні звернулися до президента, які попросили його, негайно указом, як це передбачено в Конституції, оголосити одночасно з виборами до парламенту референдум щодо вступу України в НАТО 26 жовтня", - повідомила Тимошенко.

На зауваження ведучого, що до цього часу не встигнуть надрукувати бюлетені, вона зазначила: "Якщо є політична воля, якщо є бажання захистити Україну, розпочати процес інтеграції України в НАТО, це справа однієї хвилини. У президента є право видати указ про проведення Всеукраїнського референдуму, і у президента є всі можливості ці нещасні бюлетені на одне запитання надрукувати за одну ніч".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...