В "Нафтогазі" прогнозують, що до понеділка всі батареї будуть теплими

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 15:22

У НАК "Нафтогазі" прогнозують, що до понеділка всі українці отримають тепло в оселі.

Про це заявив перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз" Сергій Перелома на позачерговому засіданні Кабміну в п'ятницю.

"На виконання доручення уряду фактично в Україні фактично розпочато опалювальний сезон. задля цього "Нафтогаз" забезпечив постачання природного газу до всіх регіонів України без винятку в необхідних обсягах", - сказав Перелома.

За словами заступника глави НАК, процес підключення всіх споживачів до тепла займе до 8 діб.

Перелома повідомив, що "50 % киян відчули початок опалювального сезону" і пообіцяв, що 100% мешканців міста Києва отримають тепло "максимум у неділю-понеділок"

Це саме стосується і інших міст України.

"Задля сталого проходження опалювального сезону з 20 жовтня НАК "Нафтогаз" розпочав відбір газу з підземних газосховищ. Ми маємо відбір на рівні 23-25 мільйонів на добу", - повідомив Перелома.

"Після того, як усі суб'єкти підключаться до опалювального сезону, за умови що температурні режимі будуть такі самі, відбір буде сягати до 50 мільйонів добових", - додав він.

"Для сталого проходження дуже важливо, щоб усі користувачі суворо дотримувались лімітної і фінансової дисципліни", - нагадав Перелома.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування