Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Нідерландах ідентифікували 284 жертви катастрофи Боїнга

Субота, 25 жовтня 2014, 12:45

В Нідерландах ідентифіковані 284 тіла пасажирів лайнера Малайзійських авіаліній, що розбився у Донецькій області у липні 2014 року.

Про це повідомили у Міністерстві безпеки і юстиції країни.

"За останній тиждень були ідентифіковані останки ще шести осіб, п'ятеро з них - громадяни Нідерландів, один - іноземець", - уточнили у відомстві. 

Родичі загиблих були проінформовані у першу чергу. За бажанням рідних і близьких, інформація доведена до відома глав муніципалітетів, де проживали жертви аварії Boeing 777. На прохання посольств відповідних країн національність іноземних громадян не розкривається. 

В міністерстві безпеки та юстиції Нідерландів підкреслили, що на те, щоб встановити особи всіх загиблих, "може ще знадобитися деякий час".

"Фахівці роблять усе можливе, щоб завершити процес якомога швидше", - зазначили у відомстві.

Як відомо,  "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що слідував рейсом МН17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий на сході України 17 липня.

На його борту перебували 298 людей, всі вони загинули. З них - 196 підданих Нідерландів, а також 44 громадянина Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії.

Серед жертв також громадяни Індонезії, Німеччини, Бельгії, Філіппін, піддані Великобританії, Канади та Нової Зеландії.

ИТАР-ТАСС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...