ЦВК - хакерам: Не дочекаєтесь

Субота, 25 жовтня 2014, 17:24

Інформаційні ресурси Центральної виборчої комісії працюють в нормальному режимі і захищені від спроб незаконного проникнення.

Про це заявив голова ЦВК Михайло Охендовський.

"Усі інформаційні ресурси ЦВК функціонують в нормальному режимі і захищені на тому рівні, який свідчить про неможливість доступу до них спецслужб розвинутих країн світу", - заявив він на засіданні ЦВК в суботу.

За його словами, "спроби отримати несанкціонований доступ, дійсно, робилися, але на них була відповідна реакція як з боку працівників секретаріату ЦВК, так і з боку співробітників СБУ і Держслужби спецзв'язку та технічного захисту інформації".

"Жодна людина протизаконним способом, як би вона не намагалася, не зможе отримати доступ до інформаційних ресурсів ЦВК і, відповідно, немає ніякої небезпеки функціонування таких ресурсів і надійності передачі даних з використанням цих ресурсів як сьогодні, так і в день голосування і в усі наступні дні", - підкреслив Охендовський. 

Як відомо, раніше Держслужба спецзв'язку та захисту інформації України повідомила, що сайт Центральної виборчої комісії був підданий DDoS-атакам.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування