Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Первомайську керівництво ОВК №132 самоусунулось. Кандидат звинувачує голову ОДА

Середа, 29 жовтня 2014, 13:57

У Первомайську на окрузі №132 керівництво комісії складає повноваження, чим затягує процес підрахунку голосів.

Про це "Українській правді" повідомив кандидат в депутати по цьому округу Аркадій Корнацький.

"Голова, заступник і секретар комісії склали повноваження. робота комісії практично паралізована. Ті, хто хочуть зірвати вибори, вони цим користуються, щоб придумати різні приводи для спотворення результатів виборів", - сказав Корнацький.

Як приклад він зазначив, що є намагання добитися перерахунку голосів на тих дільницях, де перемагає Корнацький.

"Були намагання  до останнього моменту спотворити результати виборів через те, що до бази даних системи "вибори" вносили спотворені результати, але голоси вже відбирали не у мене, а у інших учасників виборів і приписують їх кандидату Капацині", - сказав він.

"Вночі йшла підготовка до проникнення на територію ОВК через бетонну огорожу. Були підготовлені драбини, щоб перелізти через паркан з метою нападу", - зазначив він.

"А буквально 10 хвилин тому один з членів ОВК Григорій Волошин вийшов на вулицю і переговорив з чотирма невідомими чоловіками і сказав їм буквально, що нічого не вдається зробити, переходимо до плану "Б". Мається на увазі, що до якихось дій, але про які дії йдеться, нам дізнатися на вдалося. Це було вже після того, як керівництво комісії склало повноваження", - сказав Корнацький.

"Цей Волошин є членом ЦВК від Правого сектору і протягом кампанії працював на кандидата Капацину: влаштовував провокації на моїх зустрічах з виборцями", - додав він.

Коментуючи заяву радника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка про те, що на округ направляється група слідчих з Миколаєва, Корнацький повідомив, що просить про направлення такої групи з Києва.

"5 хвилин тому мені телефонував начальник облуправлінні МВС  Миколаївщини Гончаров після вказівки Геращенка. Він повідомив, що наші заяви прийняті і зареєстровані, що він направив сюди з облуправління якихось співробітників. Але я вважаю, що все це буде неефективно, бо свавілля на 132 окрузі санкціоновано  з обласного рівня. Обласна влада підтримує і кришує цього кандидата, який все це творить".

На уточнююче питання, чи вважає Корнацький, що за цим стоїть голова ОДА Вадим Меріков. "Я не вважаю, я це знаю, і це знає весь округ. Меріков про це заявляв практично відкрито. Багато разів з'являвся з Капациною на публічних заходах. І начальник міліції Гончаров і пальцем не поворухне, щоб чинити щось всупереч волі, того, хто його привів до посади", - сказав він.

"Тому я написав Антону Геращенку листа, що прошу прислати оперативно-слідчу групу не з Миколаєва з МВС з Києва. Лише це може зупинити це свавілля", - зазначив Корнацький.

"Українська правда" попросила прокоментувати ситуацію голову ОДА області Вадима Мерікова.

Як відомо, згідно з обробкою 88.58% протоколів, Корнацький має 34,8%, Капацина – 34,33%. При цьому повідомлялося, що при внесенні даних у систему Вибори відбуваються фальсифікації, бо дані суттєво відрізняються від інформації у протоколах з мокрими печатками.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...