Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гіркін-Стрєлков пророкує Росії війну

Четвер, 30 жовтня 2014, 11:54

Російський кадровий військовий Ігор Гіркін, відомий як Стрєлков, який раніше керував бойовиками "ДНР", вважає, що на Росію чекає війна.

Про це він заявив в інтерв'ю головному редактору журналу "Русский Дом" Олександру Крутову, повідомляє "Дождь".

На запитання про те, що чекає на Росію, він відповів: "Війна".

"Не факт, що ця війна буде в найжорсткішій формі, але воювати доведеться, у тому числі зброєю. У цьому жодних сумнівів у мене немає. Так просто нас не залишать у спокої", - заявив він в інтерв'ю, яке оприлюднено на каналі "РИСИ ТВ" у Youtube.

"Сама спроба вискочити з того місця, яке нам приготовано, у запряжці, яку тягне світ до глобальної катастрофи, до подальшого падіння, буде покарана. Вони спробують нас покарати за неї", - сказав Стрєлков.

Із ким Росія може вступити у війну, він не уточнив.

"Росія, не потрапивши до складу Західного світу, який іде в авангарді нового світового порядку, становить дуже ласий шматок із погляду своїх ресурсів, як людських, так і природних… які можна й потрібно розграбувати, аби продовжити золоту добу західної цивілізації, гедонізму", - вважає Стрєлков.

Раніше, 22 жовтня, Стрєлков у відеозверненні попередив російське керівництво, що українська армія планує незабаром повернути під свій контроль Донецьк, Макіївку й декілька інших населених пунктів, які контролюють бойовики-сепаратисти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування