У Первомайську нарешті визначили переможця, конкурент подав до суду

Четвер, 30 жовтня 2014, 12:41

На проблемному окрузі №132 в Первомайську переміг Аркадій Корнацький.

Такими є результати опрацювання 100% протоколів.

Він отримав 34,82% голосів, його конкурент Василь Капацина набрав 34,38% голосів. Різниця між кандидатами склала 272 голоси, як раніше заявляли в штабі Корнацького за підсумками паралельного підрахунку голосів.

Корнацький

Як повідомив на своїй сторінці Facebook кандидат в депутати Сергій Лещенко, в ОВК провели уточнення даних по дільницях.

Раніше повідомлялося, що в електронну систему "Вибори" вносилися невірні дані, які не співпадали з даними протоколів з мокрими печатками.

"Виявилося, що дані Корнацького на деяких дільницях записували у стовпчик кандидату поряд (103 голоси Корнацького приписали Кисілю, який набрав 1 голос)", - нагадав Лещенко.

"Також у деяких дільницях результат Капацини записували в стовпчик його сусіда (128 голосів Капацини приписали Карпенку, який набрав 6 голосів)", - додав він.

Також відомо, що Капацина подав позов до суду з вимогою скасувати результати на дільницях, що у підсумку може перекрити розрив у 232 голоси.

Як відомо Корнацький вже не вперше намагався потрапити дол. Верховної Ради. У 2012 році через фальсифікації влади його результат було фальсифіковано, тоді через фальсифікації ЦВК не змогла встановити результат виборів. Повторні вибори відбулися 15 грудня 2013 року.

Однак тоді переміг тодішній голова Миколаївської ОДА Микола Круглов.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування