Аваков призначив главою обласної міліції заступника командира "Азова"

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 11:07

Начальником міліції київської області призначений 35-річний заступник командира батальйону "Азов" підполковник міліції Вадим Троян.

Про такий розв'язок міністра внутрішніх справ Арсена Авакова повідомила у своєму Facebook радник міністра Антон Геращенко.

"Тільки що міністр МВС Арсен Аваков під час урочистих зборів із приводу нагородження міліціонерів, що прийняли участь в АТО заявив про те, що він призначив 35 літнього заступника командира батальйону "Азов" підполковника міліції Вадима Трояна начальником міліції Київської області", - повідомив Геращенко.

 

За його словами, Вадим прийшов добровольцем у батальйон "Азов" у травні й разом з Андрієм Білецьким і командою "азовців" звільняв Маріуполь від терористів, брав участь в Іловайській операції, захищав Маріуполь від настання російсько-фашистських загарбників з автоматом у руках!

"Я особисто знаю Вадима, і можу сказати, що це воістину революційне призначення. Тепер міліція Київської області стане прикладом для всієї іншої України. Ми впровадимо всі самі передові підходи до реформи МВС у Київській області", - вважає Геращенко.

"І я, і тепер уже народний депутат Андрій Білецький, і вся команда "Азова" будемо допомагати Вадиму навести лад і реформувати міліцію в Київській області", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування