Розстріл майданівців: Суд видав дозвіл на арешт втікача Садовника

Субота, 4 жовтня 2014, 20:15

Печерський райсуд Києва задовольнив клопотання Головного слідчого управління Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання командира роти спеціального призначення ПМОП "Беркут" Дмитра Садовника.

Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

Розшук підозрюваного Генеральною прокуратурою доручено Службі безпеки України із залученням підрозділів МВС України.

При цьому Генеральна прокуратура України звертається до всіх громадян, хто може допомогти у пошуку і затримані підозрюваного і буде вдячна за надану інформацію.

Як відомо, Генпрокуратура підозрює Садовника і ще двох екс-співробітників "Беркута" в убивстві 39 активістів Євромайдану в січні-лютому поточного року.

Підозрювані екс-співробітники "Беркута" Сергій Зінченко і Павло Аброськін утримуються під вартою.

19 вересня слідчий суддя Печерського райсуду Києва звільнив з-під варти підозрюваного у масових розстрілах учасників акцій протесту у лютому 2014 року, обравши йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23.00 до 7.00 год. наступної доби.

1 жовтня екс-командир "Беркуту" Садовник не прийшов на засідання суду. Через це Апеляційний суд переніс розгляд апеляції на його звільнення з-під варти.

3 жовтня підозрюваний зник з місця постійного проживання, чим порушив умови обраного запобіжного заходу.  Його оголошено у розшук.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування