Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На вибори в Раду йде покровитель луганських "тітушек"

Неділя, 5 жовтня 2014, 13:53

Центрвиборчком зареєстрував кандидатуру екс-заступника мера Луганська та екс-керівника Луганської міської організації Партії регіонів Олександра Ткаченка.

За даними ЦВК, Ткаченко балотується на 108 одномандатному виборчому округу (м. Красний Луч і Перевальский район).

Як зазначає Інформатор, за час свого депутатства у Луганській облраді від ПР, Ткаченко підтримав створення "загонів самооборони"  у місті, а як заступник мера здійснював усіляку підтримку проросійської екстремістської молодіжної організації "Луганська гвардія".

Олександр Ткаченко (по центру) підтримував сепаратистів на Луганщині та підтримав створення "загонів самооборони" у Луганську.

Організація брала участь у розгоні мітингу, присвяченого ювілею Шевченка, і захопленні будівлі облдержадміністрації 9 березня 2014 року. 

У березні 2014 року Ткаченко виступав на захист наметового містечка "Луганської гвардії", розбитого під стінами Луганської ОДА. Згодом активісти "Луганської гвардії" брали участь у захопленні будівлі СБУ, а пізніше влилися в ряди "ополчення".

Наразі Олександр Ткаченко перебуває у Києві.

Як відомо, раніше свої кандидатури на позачергових парламентських виборах виставили Луганський міський голова Сергій Кравченко (105 округ), який підтримував проведення сепаратистами референдума на Луганщині,  та голова Луганської облради Валерій Голенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування