Гелетею призначать помічника з питань речового забезпечення армії

Неділя, 5 жовтня 2014, 19:09

Радника президента України Юрія Бірюкова призначено помічником Міністра оборони з питань речового забезпечення Збройних Сил України.

Інформацію про це підтвердив сам Бірюков у своєму Фейсбук. 

"Так, запропонували. Так, погодився. ... Позиція помічника дозволяє користуватися певними повноваженнями (чого в принципі не було раніше). Поки що йдеться про аналіз і пошуку "вузьких горловин". Для мене стало несподіванкою те, що МО не просто пов'язане по руках і ногах в питаннях забезпечення, а ще й рот йому (МО) закрили", - зазначив він. 

Також Бірюков зазначив, що 7-8 жовтня у Києві планується проведення семінару для волонтерів "на тему бюрократичних процедур в питаннях закупівлі".

Як відомо, Юрій Бірюков з початку збройного конфлікту на Донбасі бере активну участь у забезпеченні українських бійців необхідною амуніцією та необхідними речами на волонтерських засадах.  Є одним із засновників благодійного фонду "Крила Фенікса".

У вересні уряд звільнив першого заступника міністра Оборони Богдана Буцу, якого звинувачували у неналежному забезпеченні армії.

Проти Буци було розпочато службове розслідування за бездіяльність щодо забезпечення української армії. Зокрема підрозділів, які беруть участь в АТО. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...