У Порошенка обіцяють "поділитися" владою в Раді з усіма охочими

Неділя, 5 жовтня 2014, 21:40

Десять округів у Криму та 20 округів на Донбасі отримають своє представництво у Верховній Раді після того, як в ці регіони повернеться українська влада.

Про це заявив голова партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко, повідомляє прес-служба партії.

"Ми не збираємося визнавати окуповані території не нашої землею. Зараз Луганщину представлятимуть 5 депутатів-мажоритарників, а Донецьку - 12. Поки що в парламенті будуть порожні крісла, які заповняться після того, як над Донецьком, Луганськом і Кримом знову буде наш прапор", - заявив він.

Також Луценко зазначив, що в партійному списку БПП - "всього 20% тих, хто вже був народним депутатом" і зазначив, що "обирати треба не "старих" чи "нових", а "компетентних".

Разом з тим Луценко заявив, що "Блок Петра Порошенко" обіцяє співпрацювати з іншими політичними силами, навіть у випадку якщо йому вдасться самостійно сформувати коаліцію у Верховній Раді.

"Ми обов'язково не будемо самостійно правити. Ми все одно запросимо до співуправління. Колег по Майдану. Навіть якщо у нас буде 51%, ми все одно будемо запрошувати і Арсенія Яценюка, і Анатолія Гриценка, і Юлію Тимошенко: давайте формувати позицію разом", - заявив Луценко в ефірі телеканалу "Україна".

При цьому він зазначив, що "особисті та партійні амбіції не повинні бути вище інтересів країни".

Українська правда, Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування