Блок Порошенка виставив конкурентом Довгого його ж людину

Понеділок, 6 жовтня 2014, 17:44

По округу, на якому балотується Олесь Довгий, від блоку порошенка конкуренцію йому складає Вадим Бондар, пов'язаний з Леонідом Черновецьким.

Про це у своєму блозі на УП написав журналіст Сергій Лещенко.

"На сьогодні найбільш кричущою ситуація є в окрузі 102, це – Кіровоградська область. Фаворитом тут є колишній секретар Київської міської ради, найближчий соратник Леоніда Черновецького Олесь Довгий", - повідомив він.

"Блок Петра Порошенка" висунув за цим округом маловідомого Бондаря Вадима Юрійовича. За інформацією моїх джерел, Бондар є "технічним кандидатом" Довгого та не провадить жодної активності. Фактично, округ злито, бо будь-який реальний кандидат з брендом "Порошенко" тут не залишив би Довгому шансів – чотири місяці тому президент переміг тут з майже трикратним відривом від переслідувача", - пише Лещенко.

Бондар залучений у роботу штабу свого конкурента Довгого. Зокрема, в його структурах він курує питання наружної реклами, друкованої продукції, газетних матеріалів.

За словами іншого кандидата по округу Андрія Лавруся, коли місцеві мешканці запитують у агітаторів Довгого, звідки в нього гроші на вибори, ті централізовано відповідають, що "Довгому на весілля Черновецький подарував мільйон".

Аби бути впевненим у перемозі, Довгий мав висунути від фаворита виборів не просто лояльну – а перевірену людину.

"У мене є підстави стверджувати, що кандидата-самовисуванця Довгого і кандидата від БПП Бондара пов'язує спільна робота на Черновецького", - зазначив Лещенко.

"Більше того, існують документальні докази, що кандидат від БПП за "округом Довгого" Вадім Бондар – людина Черновецкого. Довести це нам допоможе партнер кандидата Володимир Боровік", - зазначив журналіст.

За його словами, у минулому співробітник "Правекс-Банку", а нині кандидат Бондар є директором і співвласником ТОВ "К.МЕДІА", де його партнером є ТОВ "Інвестиційна Група "Бістратеджік" Володимира Боровіка, співвласника ТОВ "Комфорт-Таун" – компанії, що виконує функції ЖЕКа у житловому комплексі Черновецьких "Комфорт-Таун", побудованому на місці заводу "Вулкан" космічного мера.

Окрім того, Боровік через свої структури є ексклюзивним продавцем житла в "Комфорт-Тауні" Черновецького.

Кандидат Бондар з 2012 року і донедавна був співвласником проекту Черновецького ТОВ "Купискидку", де його партнером виступає той же Боровик через ТОВ "Інвестиційна Група "Бістратеджік". Нещодавно Бондар свою частку в цьому проекті переписав на Андрія Курського, довірену особу Черновецького на виборах-2004 та екс-начальника горлівського відділення "Правекс-банку".

Про причетність до проекту "Купискидку" говорить і сам Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News