Кримські заправки Коломойського передали феодосійському підприємству

Вівторок, 7 жовтня 2014, 17:17

Кримські автозаправні станції, відібрані у Ігоря Коломойського, закріпили за Феодосійським підприємством із забезпечення нафтопродуктами.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на рішення кримського "​​уряду", прийняте у вівторок.

"Міністерству палива та енергетики Республіки Крим в установленому порядку закріпити майно за Кримським республіканським підприємством "Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами" на праві господарського відання", – йдеться в рішенні.

У список потрапили 36 об'єктів, з них 32 АЗС, розташовані в Феодосії, Ялті, Сімферополі, Керчі, Бахчисараї, Алушті, Джанкої, Євпаторії, Красноперекопську, Сімферопольському, Бахчисарайському, Красногвардійському, Ленінському, Сакському районах.

Крім того, феодосійському підприємству передано чотири об'єкти нерухомого майна.

"Це майно Коломойського. До моменту продажу треба максимально ефективно використовувати ці автозаправні станції. Від реалізації на них нафтопродуктів гроші мають надходити до бюджету", – сказав самопроголошений кримський прем'єр Сергій Аксьонов.

Як відомо, кримська влада 3 вересня вирішили націоналізувати майно Коломойського, яке знаходиться на території півострова. У список увійшли понад 100 різних об'єктів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News